Meer weten over de spannende nieuwe website Movies Capital? Deze site stelt haar leden in staat legaal veel verschillende nieuwe films te bekijken voor een eenmalige abonnementsprijs. Ik gebruik het al vele maanden om mijn favoriete films, films en tv-programma’s online te bekijken en ook om degene die ik legaal leuk vind te downloaden via de website.

1. Waar gaat de Movies Capital-website over?

Ik heb nu levenslang toegang tot deze filmwebsite en kan ze bekijken waar ik maar wil, zolang ik mijn laptop met internetverbinding bij me heb. De kwaliteit van de filmpjes is indrukwekkend en volledig online Netflix aanbod Nederland te bekijken of te downloaden. Leden moeten een eenmalig inschrijfgeld betalen om onbeperkte toegang tot de inhoud te krijgen.

2. Wat u nodig heeft om de Movies Capital-site te gebruiken

Om de optimale kijkresultaten te krijgen, wil je ervoor zorgen dat je een stabiele internetverbinding hebt die niet aan en uit gaat. Ik zou zeggen dat de website erg snel reageert, waardoor ik met een paar klikken snel tussen elke pagina kan navigeren.

3. Wat kunt u doen met de media-inhoud in Movies Capital?

Het onbeperkte aantal films waartoe u toegang heeft, kan worden gedownload voor back-up op dvd- of cd-formaat. Er zijn ook veel andere vormen van media, zoals tv-shows, films enz. Over het algemeen ben ik onder de indruk van de kwaliteit en verscheidenheid aan films die ik krijg, waardoor het eenmalige lidmaatschap zeer de moeite waard is om te betalen.

Terwijl je kijkt, kun je ervoor kiezen om je favoriete delen op te nemen. Ten slotte kunt u op deze site ook uw eigen labels maken voor de VCD’s en DVD’s die u maakt. Als u de site voor het eerst gebruikt, is er een stukje software dat fungeert als een zelfstudie die u door het hele proces van het gebruik van de site leidt.

Post Your Thoughts