Op een gegeven moment maken de meeste bedrijven gebruik van externe digitale marketingexpertise om inkomende marketing-, SEO-, PPC- en sociale-mediaservices te bieden. In Dubai komt die expertise in de vorm van een bureau of freelancetalent. In een moeilijke B2C- en B2B-omgeving zijn de budgetten krap en vrij beperkt, dus hoe kunnen potentiële klanten grip krijgen op de kosten van digitale marketing in Dubai? Waarom het inhuren van een digitaal marketingbureau in Dubai goedkoper is dan u denkt! Tot nu toe was het onduidelijk en allesbehalve transparant om vast te stellen wat de redelijke kosten zijn voor het inhuren van een digitaal marketingbureau in Dubai. Vertrouwen op onderbuikgevoel zal je niet ver brengen en openbare gegevens over tarieven en vergoedingen voor diensten blijven ongrijpbaar.

Als u overweegt om externe digitale marketingexpertise aan te boren, kan het moeilijk en tijdrovend zijn om een ​​duidelijk zicht te krijgen op de gemiddelde kosten die worden gevraagd voor maandelijkse vastleggingen en uurtarieven voor digitale marketing in Dubai. Inzichten in een enquête over prijzen voor digitale marketing Een recent onderzoek door Credo, een bedrijf dat potentiële klanten koppelt aan marketingbureaus of consultants, heeft de resultaten vrijgegeven van zijn laatste onderzoek naar prijsstelling voor digitale marketing. De enquête werd verspreid onder 184 respondenten in 19 landen en leverde een aantal interessante inzichten op over de huidige trends voor de kosten van digitale marketing. Freelance consultants prijzen consequent op basis van uurtarieven of maandelijkse basistarieven en projectvergoedingen. De tarieven van wereldwijde digitale consultants blijven gebaseerd op jarenlange ervaring. Consultants met 1-3 jaar ervaring rekenen ongeveer $ 88, terwijl degenen met 10+ jaar ervaring gemiddeld $ 189 in rekening brengen.

De prijzen van bureaus worden overal op de kaart weergegeven. Bureaus met 2 tot 5 werknemers en 6 tot 10 werknemers brachten volgens de enquête gemiddeld zelfs meer in rekening dan bureaus met 11 tot 20 werknemers. SEO-bureaus lijken onzeker over de prijsstelling van hun diensten, aangezien de prijzen overal in de winkel staan. Uit de enquête bleek dat een uurbereik van $ 145 tot ongeveer $ 181 Bureaus en consultants met een sterke strategiefocus hogere tarieven in rekening brengen in vergelijking met degenen met een breder dienstenportfolio.Maandelijkse vergoedingen, projectvergoedingen en uurtarieven zijn allemaal hoger voor strategiegerelateerde diensten

Implicaties voor klanten

Met zoveel variatie in tariefschema’s en concurrentie van freelancers, kunnen de kosten voor het inhuren van een digitaal marketingbureau in Dubai goedkoper zijn dan u zou verwachten.

Beoordeel precies naar welke digitale-marketingservices u op zoek bent, leg dat over met een maandelijkse servicetoeslag van een pool van potentiële bureaus en gebruik dat als uitgangspunt bij uw onderhandelingen. De meeste bureaus zijn heel duidelijk over hun kostenbasis en welke bezettingsgraad ze nastreven, en begrijpen dus hoe ver ze gemakkelijk kunnen onderhandelen. Bureau versus freelancer Zoals je zou verwachten, zijn er enkele belangrijke prijsverschillen tussen freelancers en bureaus:

Freelancers bedienen klanten meestal via een combinatie van uurtarieven en projectgebaseerde vergoedingen.

De voorkeur van een bureau voor contracten met een maandelijkse provisie is niet verrassend, ze hebben immers meestal meer overhead te dekken

Het gemiddelde maandelijkse retainercontract voor de digitale marketingindustrie begint bij $ 1.000 en loopt op tot $ 5.000.

Hoe groter het bureau, hoe meer diensten ze aanbieden onder één paraplu. Als u op zoek bent naar een combinatie van digitale marketingdiensten, zal het inhuren van een bureau de hoeveelheid coördinatie die u als klant moet doen, verminderen. Hoe groter het bureau, hoe meer maatwerkoplossingen het gewoonlijk biedt, en dus hoe hoger de gemiddelde prijs per klant die nodig is om die gespecialiseerde expertise en talent te dekken. De beste klanten Vaak hebben kleine en middelgrote bedrijven het gevoel in het nadeel te zijn bij het onderhandelen met een bureau vanwege hun gebrek aan schaal in vergelijking met grotere klanten. Vaak zijn kleine en middelgrote bedrijven echter de beste klanten vanuit het perspectief van een bureau.

De realiteit is dat digitale reclame als branche in Dubai nog steeds een relatief onvolwassen markt is, en het merendeel van de bureaus mist de bedrijfsexpertise en infrastructuur om grote klanten van dienst te zijn.

Daarom bieden kleine tot middelgrote bedrijven een bureau betrouwbare inkomstenstromen voor brood en boter zonder de complexiteit en hoge servicekosten die gepaard gaan met grote multinationale klanten. Dus als u een klein of middelgroot bedrijf bent, schaam u dan niet om met een bureau te onderhandelen. Ze hebben klanten zoals jij nodig, nog een reden waarom de kosten voor het inhuren van een digitaal marketingbureau in Dubai lager kunnen zijn dan je zou verwachten! Veelgevraagde bureauservices Ondanks de overvloed aan digitale marketingdiensten blijven SEO- en PPC-diensten de belangrijkste inkomstenbronnen van de meeste bureaus. De top vijf van door klanten gezochte diensten zijn: SEO PPC-beheer Social media Contentmarketing Analytics en UX

Analytics en User Experience Design (UX) worden steeds populairder omdat ze belangrijk zijn voor het aantrekken en behouden van potentiële klanten wordt duidelijk. Deze erkenning komt tot uiting in hun groeiende voetafdruk binnen het portfolio van digitale marketingdiensten die klanten van hun bureaus zoeken.

Hoewel dit goed nieuws is voor de branche als geheel, omdat het duidt op een meer gedisciplineerde en gestructureerde benadering van digitale advertenties in het Midden-Oosten. Het wijst ook op een aanhoudend gebrek aan erkenning door bedrijfseigenaren en marketeers van de noodzaak om intern over voldoende analytische capaciteit te beschikken.

Evenzo zou het garanderen van een boeiende gebruikerservaring vanaf de lancering van een digitaal marketinginitiatief een grote bijdrage leveren aan de ondersteuning van de acceptatie van onlinemarketing door de consument, vooral omdat regionale internetgebruikers meer ervaring hebben opgedaan en hogere verwachtingen hebben van de online UX.

Identificeer vandaag groeimogelijkheden voor uw bedrijf! Onze gratis marketingevaluatie van 30 minuten kan u helpen geld te besparen en uw bedrijf vooruit te helpen. Schrijf u nu in voor een gratis marketingevaluatie van 30 minuten!

Conclusie Als u bezig bent met het inhuren van een marketingbureau, is het nieuws goed. De kosten voor het inhuren van een digitaal marketingbureau in Dubai zijn mogelijk lager dan u verwacht en er zijn verschillende prijsstructuren en modellen beschikbaar.

Veel bureaus gebruiken een combinatie van prijsmodellen, zoals maandelijkse provisie voor standaardservices, mijlpaalprijzen voor projecten die ze vaak uitvoeren of uurprijzen voor nieuw of complexer werk. Bespreek met uw potentiële bureau welk prijsmodel het beste voor u werkt en misschien staat u een heerlijke verrassing te wachten!

Post Your Thoughts